NATURALNY SYROP Z KWIATÓW LAWENDY

Nasz syrop wytwarzany jest tradycyjną ręczną metodą. Świeży kwiat lawendy poddawany jest ekstrakcji wodnej.

Sposób wytwarzania syropu zachowuje zdrowotne i smakowe walory lawendy, dzięki czemu syrop łagodzi skutki stresu, wycisza i relaksuje.

Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć.

Produkt bez konserwantów i sztucznych dodatków.

Kolor syropu jest całkowicie naturalny.

ZASTOSOWANIE:

– Orzeźwiający smak syropu idealnie sprawdzi się w upały, rozcieńczony z zimną wodą na długo ugasi pragnienie.

– Idealny do kawy, herbaty.

– Subtelnie podkreśli smak lodów i deserów.

SKŁAD: woda, lawenda wąskolistna hidcote, cukier, sok z cytryny

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 tygodni.

Dodaj komentarz