Nasz syrop wytwarzany jest tradycyjną ręczną metodą. Świeży kwiat lawendy poddawany jest ekstrakcji wodnej.
Sposób wytwarzania syropu zachowuje zdrowotne i smakowe walory lawendy, dzięki czemu syrop łagodzi skutki stresu, wycisza i relaksuje.
Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć.
Produkt bez konserwantów i sztucznych dodatków.
Kolor syropu jest całkowicie naturalny.
ZASTOSOWANIE:
– Orzeźwiający smak syropu idealnie sprawdzi się w upały, rozcieńczony z zimną wodą na długo ugasi pragnienie.
– Idealny do kawy, herbaty.
– Subtelnie podkreśli smak lodów i deserów.
SKŁAD: woda, lawenda wąskolistna hidcote, cukier, sok z cytryny
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 tygodni.